5 gode tips – det skal du huske når du skal på eksotisk ferie

Sommeren er kommet og folk er så småt ved at tage på ferie. Nogle vælger at blive i Danmark, andre tager en badeferie på de kanariske øer og nogle vælger den helt store tur og tager til Asien i en periode. Der er dog nogle ting som er vigtige at huske på, inden du rejser mod østen. Læs med og få indsigt i hvad du skal huske.  

Vaccinationer

Det er utrolig vigtigt at du husker at kontakte din læge, så du kan få en tid til få vaccinationer. Der er mange sygdomme udenfor Europa der er nødvendig at vaccinere sig imod. Det kan være du allerede har været ude og rejse før, måske til Afrika eller Sydamerika, og har fået vaccinationerne tidligere. Derfor er det stadig en god idé at tjekke med lægen om de vaccinationer man har fået stadig er gældende og man er nødsaget til at få nogle nye.

Rejseforsikring

Noget af det vigtigste du skal huske, når du skal ud og rejse udenfor Europa, er en rejseforsikring. En rejseforsikring er en nødvendig ballast at have med i rygsækken når du er ude og rejse. Dermed er du sikret i tilfælde af du skulle blive syg eller få en skade, hvor det er nødvendigt at tage på hospitalet. Selvom hospitalet stadig vil behandle dig, så vil du stå tilbage med regningen – det sker ikke med en rejseforsikring.

Forny passet

Du skal også huske at tjekke om dit pas er gyldigt. Afhængig af hvor længe du planlægger at rejse, så er det vigtigt at se efter om passet er gyldig for hele perioden. Mange lande vil ikke give dig visum, hvis passet ikke gælder for hele perioden du er der.

Forbered dig på flyveturen

Husk at forbered dig så godt som muligt på at skulle flyve i over 10 timer, før du ankommer til din destination. Derfor er det god idé at huske ørepropper, sovemaske, en nakkepude og behageligt tøj, så du får en komfortabel flyvetur.

Søg inspiration inden rejsen

Inden du rejser er det er en god ide at søge inspiration til hvad man skal opleve, når man ankommer til sit bestemmelsessted. På den måde kan man hoppe lige ud i dag når man ankommer og ikke skal bruge tid på planlægning, når man er ankommet.

Ved at huske disse ting kan du få en fantastisk en rejse i Asien og få taget masser af billeder, der indfanger dine oplevelser. Hvis du er så uheldig og din telefon går i stykker, mens du er ude og rejse, så er der masser muligheder for ordne sin telefon når du kommer hjem. Ved at følge dette link finder du gode muligheder for at reparere din telefon og så er du også sikker på det hele bliver ordnet professionelt.

No comments yet.

Skriv et svar