5 ting du ikke kan undvære på din ferie til Filippinerne

En rejse til Filippinerne er noget, som mange går og drømmer om. Sådan en lækker, eksotisk ferie fyldt med oplevelser og flotte strande lokker de fleste. Men når du endelig har fået planlagt din tur, er det fedest for dig selv at rejsen bliver så fed som mulig. En ting, der kan hjælpe til det, er, at huske alt det nødvendige til ferien. Her kommer derfor seks ting, du ikke kan undvære på din rejse til Filippinerne.

Det obligatoriske sommertøj

Når du rejser til et land som Filippinerne, hvor temperaturerne er langt højere end i Danmark, er det vigtigt at have den rigtige garderobe i forhold til vejret på feriedestinationen. Samtidigt er det spild af plads i kufferten at tage tøj med, der ikke passer til vejrsituationen på Filippinerne.

Det er derfor en god idé at finde alle dine sommerkjoler, shorts og toppe frem, så du ikke skal bekymre dig om, at du løber tør for passende tøj undervejs.

 

Forevig minderne med et kamera

Når du er på sådan en special ferie som en tur til Filippinerne, er det vigtigt, du har billeder, så du kan kigge tilbage på de skønne minder fra turen. Desuden byder landet på nogle smukke syn, som kan være værd at forevige på et ordentligt kamera fremfor på en iPhone. Det er med sikkerhed noget, du vil sætte pris på, når du vender snuden hjem mod Danmark igen.

 

Hav forsikringerne i orden

Forsikringer er altid vigtige at have, om du så befinder dig i Danmark eller er ude og rejse. Det er derfor vigtigt at tjekke dine forsikringer igennem i god tid før afrejse for at sikre dig, at du er dækket under din rejse. Ved du, at du skal noget specifikt – køre på en motorcykel eller afprøve jetski, kan det også være essentielt at tjekke sådanne ting med forsikringen, før uheldet er ude.

 

Husk dit regntøj

Selvom du tager mod varmere egne, betyder det bestemt ikke, at det ikke regner, tværtimod. Vælger du at rejse i sommermånederne, er der mange lande i Asien herunder Filippinerne, som også får nogle regnskyl. Det gør dog ikke noget, som ødelægger ferien – har du husket regnjakken, kan du sagtens trodse regnen, når den skulle dukke op og opleve det smukke land.

 

Visum ved rejser over 30 dage
Selvom de fleste rejser varer under 30 dage, er der nogle, som vælger at tage en måned eller to afsted for at rejse Filippinerne rundt. Skal du det, skal du huske at søge om visum inden afrejse. Er din rejse på mindre end 30 dage skal du blot tjekke, at dit pas er gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Filippinerne.

No comments yet.

Skriv et svar