De bedste øer på Filippinerne

Hvis du går og planlægger at tage en tur til Filippinerne, så er der masser af forskellige muligheder for spændende oplevelser. Landet består af over 7.000 forskellige øer i alle størrelser, så der er ingen chance for, at du får set dem alle, men hvilke bør man så fokusere på? Det kommer helt an på hvad det er man vil have ud af sin rejse, for der er så meget at opleve på de forskellige øer.

Vi har samlet de tre bedste øer, der efter vores mening giver dig lidt af hvert.

Besøg det smukke El Nido på Palawan

Hvis det er smukke strande og gode madoplevelser, der er dit primære fokus, så bør du ikke snyde dig selv for et besøg til Palawan. Med enestående koralrev, vand så klart at du kan se bunden og masser af spændende bådudflugter, så er El Nido på Palawan absolut et besøg værd. Du kan rejse direkte med fly til Palawan, så det er også en af de nemmere destinationer på Filippinerne.

 

Oplev feststemningen på Boracay

Med uendelige hvide strande, bunker af hoteller og masser af vandsport, så må Boracay siges at være den ultimative fest-ø. Der er fest og farver, når man besøger et af de mange smukke hoteller, hvor der er lange happy-hours og alle nyder livet. Øen er delt op efter bådstationer, som man benytter som referencepunkter. Det gør at man altid kan orientere sig, selv når man har festet godt til.

 

Enestående natur på North Luzon

North Luzon er den største ø på Filippinerne og er hjemsted for noget af den smukkeste natur, landet har at byde på. Men en fast placering på UNESCOs verdensarvsliste, kan du være helt sikker på at se noget ud over det sædvanlige. Med grønne bjerge og en række spændende indfødte kulturer, så er der med garanti noget for den eventyrlystne.

 

No comments yet.

Skriv et svar