Få solgt din bolig, og udforsk livet i Filippinerne!

Med en øgruppe på i alt 7.107 øer er Filippinerne et af de steder i verden, som har mest at byde på både landskabsmæssigt og kulturelt. Det er en drømmedestination for dig, der gerne vil opleve verden fra flere forskellige perspektiver.

Men at opleve et sted med så mange facetter og kontraster fuldt ud kræver en lyst til at udforske stedet på nærmeste hånd – har du denne lyst? Du får her et par råd til, hvordan du får solgt din bolig, og dermed bliver klar til at drage på eventyr i et af verdens smukkeste lande.

Hvorfor Filippinerne?

Vi bør nok lige begynde med at uddybe, hvad det er, som gør Filippinerne så unikt. For hvad kan du egentlig opleve i den asiatiske øgruppe?

Det er som sagt et af de steder i verden med de største kontraster. På nogle af øerne vil du finde landskaber med postkort-lignende udsigter, så langt øjet rækker. Hvide sandstrande med smukt, turkisblåt hav og grønne, tropiske omgivelser er en af de ting, du er garanteret, når du retter blikket mod Filippinerne. Samtidig har Filippinerne – som så mange andre steder i verden – ligeledes sin mere uslebne side. Det er et land præget af stor fattigdom, og især børn lever under hårde vilkår. Det er den perfekte mulighed for dig, som ønsker at gøre en forskel, hvor det kan mærkes. 

Søg rådgivning hos en boligadvokat

Inden du begynder at drage mod lufthavnen for at flyve mod Filippinerne, er der naturligvis nogle praktiske gøremål, du skal have i orden. Noget af det vigtigste er naturligvis at få solgt din bolig herhjemme i Danmark. Derfor bør du alliere dig med en boligadvokat, så salget går både hurtigt og gnidningsfrit.

Bolighandler er fyldt med komplicerede juridiske detaljer, der tager tid at sætte sig ind i. Ved at alliere dig med en erfaren og velrenommeret boligadvokat kan du sælge din bolig uden at rende ind i ubehagelige overraskelser som følge af detaljer i din købsaftale, mens du sidder på den anden side af jorden. Find en boligadvokat på denne side.

Ligeledes bør du stærkt overveje at henvende dig hos en boligadvokat, når du skal købe bolig i Filippinerne. Det filippinske boligmarked er ganske anderledes end det danske, og du har brug for en uvildig instans til at sørge for din sikkerhed ved et boligkøb.

Gør din bolig klar til salg

Du bør samarbejde med både en ejendomsmægler og en boligadvokat, når du ønsker at sælge din bolig. Det er en stor beslutning, og derfor må du ikke negligere betydningen af at søge hjælp hos folk, der har den faglige indsigt, du selv mangler.

Men du kan hjælpe salget lidt på vej. Ved eksempelvis at udrede fejl og mangler i din bolig kan du hurtigere få den solgt, og du kan opnå en større økonomisk fortjeneste. Husk på, at et lille beløb i danske kroner kan være af stor betydning et sted som Filippinerne.

No comments yet.

Skriv et svar