Familierejser

Familierejser kr. 14.995.-

En 2 ugers tur med ophold i Manila og Bohol. Vi flyver fra Danmark til Manila med dansk airguide, som følger jer lige fra lufthavnen og indtil i er hjemme igen 2 uger senere. I Manila har vi 3 overnatninger. Vi starter selvfølgelig med en rundtur i byen. Andendagen er vi på tur til Manila Ocean Park, med kæmpe akvarier, ocean udstillinger og delfinshow. Herudover er der lidt tid på egen hånd og til individuelle ønsker. På 3. dagen tager vi til tropeøen Bohol og indkvarteres på komfortabelt hotel i hovedbyen Tagbilaren med ca. 1/2 mill indbyggere. Her bliver vi i 3 dage og starter med en rundtur på øen Bohol, hvor vi bl.a. skal se de berømte “Chocolate Hills”, verdens mindste abe Tarsier, Sommerfugledalen samt spise frokost og underholdes på en flydende restaurant.

Herefter rykker vi ca. 20 km syd på til et hotel lige ned til stranden, med kanonblåt hav og kridhvidt sand samt palmer der vokser lige ned til vandet.

Prisen inkluderer dansk Air guide og rejseleder på hele turen, samt rundtur i Manila og på øen Bohol, Hotel med morgenmad i dobbeltværelse på hele turen, transport til og fra hoteller og lufthavne samt individueller ønsker i det omfang det kan lade sig gøre rent praktisk.

Hele herligheden koster kr. 16,495.- pr. voksen og 15.495.- for børn under 12 år