Find dit næste rejsemål i Asien

Asien er et af danskernes fortrukne rejsemål, og med dog grund. Der er smukt, folk er venlige, og det er til at betale. Derudover har Asien rigtig mange solskinsdage og temperaturerne er altid på den gode side af 20 grader. Også spiser man i de fleste asiatiske lande rigtig godt og billigt, hvis man selvfølgelig kan lide deres lokale mad.

 

Thailand

Tusindviser af danskere rejser hvert år til Thailand, og rigtig mange vender også glædeligt tilbage. Specielt de smukke strande, spændende udflugter, finde hoteller, søde befolkning, og det lækre vejr er noget der tiltrækker mennesker. Også er Thailand også kendt for deres udsøgte køkken. Thailand er et stort land, og folk har altid forskellige holdninger til hvor de synes er lækrest at være. Men et af de mest populære steder er ferieøen Phuket i det sydlige Thailand. Her finder man både familier, festglade unge, og backpackere. Også i det sydlige Thailand finder man Krabi, som består af flere små øer. Og hvis du ønsker naturskønne billeder, lækre strande, og et stort udvalg af både store kæder, og lokal shopping er det helt klart et besøg hver. Selvfølgelig er det også altid et besøg hver at tage til Bangkok, som på alle måder kan måle sig med de storbyer i kender. Men er man til lækre sandstrande, shopping til lave priser, og smukke seværdigheder omringer af smuk natur. Så er Thailand helt sikkert et besøg værd, og noget alle burde prøve mindst en gang. Man skal dog huske en Vaccination ved rejse til Thailand. Hvis du er i tvivl om noget ift. Det, kan du med fordele læse mere hos blivvaccineret.dk hvor du også kan finde en klinik der kan hjælpe dig med vaccinationen.

Indien

Mange vil mene at Indien er et af de mest fascinerende lande at rejse i. Dette skyldes at landet er fuld af kontraster, smukke seværdigheder, og venlige mennesker. Her blandes smukke farver, og anderledes dufte og skaber en hele speciel stemning. Hvis man er ny i Indien er det en god ide at starte i Goa, som er meget turistvenlig. Her finder du brede strande så langt øjet rækker, og en lidt roligere stemning i storbyerne. I Indien finder man også et af verdens 7 vidundere, nemlig Taj Mahal. Man skal huske at søge om visum, for at komme ind i Indien. Men meget populært i Indien er også ’den gyldne trekant’ Som består af byerne Delhi, Jaipur, og agra. Her kan man svælge sig i kultur, historie, og smukke farver både i form af krydderier, tøj, og bygninger.

Vietnam

Vietnam er ligesom Indien, og Thailand og fyldt af venlige mennesker og lange smukke strande. Og så er maden, kulturen og naturen også helt fantastisk. Du kan både skræddersy din egen rejse, men også booke charterrejser til Vietnam med planlagte aktiviteter. På den måde er du sikker på der altid er noget hjælp at hente, og du kommer ud og ser alle de seværdigheder og oplevelser der er det værd. De mest populære byer i Vietnam er Hanoi, Ho Chi minh, og Hoi an. Interessen for Vietnam er stigende, og det er helt sikkert et besøg værd inden det bliver for turistet.

No comments yet.

Skriv et svar