Husk bladebleerne på rejsen

Når man skal have sit barn med på ferie, så kan man godt tilføje et par sider til huskelisten, for der er simpelthen så meget ekstra udstyr som man skal have med. Har du nogensinde set de der overlæssede mennesker i lufthavnen, der mest af alt ser ud som om de er lige ved at knække under anstrengelsen, mens de kommer slæbende med adskillige store kufferter hver? Det er småbørnsforældre, der med garanti har baby-og børneudstyr i to ud af tre kufferter.

Så hvis du skal ud og rejse med dit barn, så være forberedt på, at du skal medbringe ting, som du måske aldrig ville overveje til hverdag. Går rejsen til et varmt land, hvor du påregner at bruge størstedelen af tiden i vandet, så er badebleer en af de ting, som du absolut ikke må glemme.

 

Badbleer – uundværlig på badeferien

Hvis dit barn endnu ikke er blevet pottetrænet, og du skal have dem med ud af bade, så er det nødvendigt med badebleer. Almindelige bleer virker ikke. Materialet, der gør bleer så absorberende, gør dem også til et vandfyldt anker omkring dit barn, når de er nedsænkes i vand. Ikke alene er deres absorberende effekt sat ud af spillet, når de siver vand ind, men vægten gør dem også meget tilbøjelige til at falde af. En ble der er gennemblødt og gledet ned, kan ikke holde noget inde, så det kan hurtigt blive en yderst ubehagelig oplevelse for alle i nærheden.

Badebleer er designet til at modstå vand og indeholder faste materialer. De er ikke beregnet til at absorbere, så hvis der sker et lille uheld, så ryger det i vandet. Men det gør ikke så meget, for badebleer har en anden opgave, som den opfylder til perfektion. Den skal holde afføring ude af pools og bassiner. En badeble kan holde det meste inde, hvis den lille skal lave stort, og på den måde undgår man en ulækker situation og hotellet undgår at skulle lukke poolen i dagevis, eller måske endda uger mens poolen drænes og genfyldes.

Men hvad så når barnet er ude af vandet? Fordi der ikke er nogen absorbering i en badeble, bliver du nødt til at skifte til en almindelig ble, når den lille er færdig med at bade, men det er stadig at foretrække frem for alternativet.

Husk dette: Badebleer er ikke designet til nyfødte, hvis afføring har en tendens til at være flydende. Manglende absorbering gør, at bleen ikke kan holde nyfødtes afføring inde, hvilket kan være katastrofalt. Det samme gælder hvis dit barn døjer med tynd mave. Så er du desværre nødt til at holde dem oppe af vandet.

Hvis du følger disse råd så kan du trygt tage den lille med på ferie og lade dem nyde badebassinet sammen med jer andre.

No comments yet.

Skriv et svar