Planlæg turen til Filippinerne

Filippinerne er på manges bucket-list over lande, som man skal besøge inden man dør. Det forstår vi godt hvorfor. Filippinerne har noget af verdens smukkeste natur og er et helt andet klima end det, som vi har herhjemme. I denne artikel guider vi dig til, hvilke destinationer du skal opleve i Filippinerne og alle de andre ting, som du skal have planlagt i forbindelse med din rejse til Filippinerne.

 Hvornår er det bedst at rejse til Filippinerne?

Mange er i tvivl om, hvornår på året, at man skal rejse til Filippinerne. Overordnet findes der to sæsoner i Filippinerne – tørsæsonen og regnsæsonen. Tørsæsonen løber fra november til april, hvor der er mange soltimer og ingen eller meget lidt regn. Her kan du forvente en temperatur helt op til 30 grader. Regnsæsonen løber derimod fra maj til oktober, hvor der er stor chance for regn, dog er der selvfølgelig tidspunkter på dagen, hvor regnen ikke falder. Temperaturen er i denne periode ligeledes omkring de 30 grader. Hvis du kan leve med lidt regn, så er der mange penge at spare, hvis blot man vælger at rejse i de danske sommermåneder. Her skal man dog være opmærksom på, at der er tyfonsæson i juli og august, så hvis man vælger at rejse i sommerperioden, så rejs i starten af sommeren.

 

Hvad skal du opleve i Filippinerne?

Filippinerne består af mere end 7000 øer, så det kan virke som en uoverskuelig proces at finde hoved og tale i, hvilke øer som du skal nå at besøge på din rejse. Dog burde du på din rejse prioritere at besøge Luzon, hvor der er et frodigt landskab med masser af risterasser, unikke hulesystemer og imponerende vandfald. I den sydlige del af Luzon er der et helt andet klima, hvor du skal opleve den aktive vulkan med navnet Mayon. I den sydlige del af Luzon kan du ligeledes svømme med verdens største fisk – hvalhajen. Hvalhajen kan blive helt op til 13 meter lang  

 

Dette skal du være opmærksom på, når du rejser til Filippinerne

Når du skal rejse til Filippinerne skal du være opmærksom på en række ting inden din afrejse. Det kræver visum at rejse til Filippinerne, så dette skal du selvfølgelig have styr på inden, at du booker din rejse. Ydermere kræver det, at dit pas er gyldigt i minimum seks måneder.

Har du planlagt en tur til den smukke og populære ø Boracay, så skal du være opmærksom på, at denne har lukket for al turisme i et halvt år. Det skyldes, at øens kloaksystem ikke fungerer optimalt, og dette skal der være styr på før, at der rejser flere turister til den naturskønne ø.  

No comments yet.

Skriv et svar