Nyttige tips til din rejse til Filippinerne

Vil du også væk fra vinterkulden? Så er Filippinerne den perfekte feriedestination for dig! Filippinerne er en eksotisk perle, som rummer en masse skønne kulturer. Om du ønsker en badeferie eller ønsker at gå på opdagelse i de hippe gadekøkkener, er underordnet. Du kan det hele i Filippinerne!

Naturen i Filippinerne

I Filippinerne er der den smukkeste natur. Der er utallige hvide sandstrande med turkisblåt vand, palmer og drinks med paraplyer. Filippinerne er omringet af det klareste vand, som gør det til en oplagt mulighed at tage på dykkereventyr. Nede på havets bund kan du se at fra hajer, farverige nemo-fisk til delfiner.

Udover det flotte hav kan man også opleve en frodig natur på sit besøg i Filippinerne. Her kan du opleve alt fra smukke rismarker til de såkaldte ”Chokoladebjerge”. Hvis du ligger vejen forbi Boracay eller Palawan kan du opleve laguner og underjordiske floder.

I Filippinerne er mulighederne mange, og det kan være svært at vælge, hvad man helst vil opleve. Det er derfor en oplagt mulighed at få skræddersyet sin ferie, så man får mest muligt ud af sin ferie.

 

Nyttige rejsetips

Husk at bestille dit visum, når du skal rejse til Filippinerne. Hvis du skal opholde dig i Filippinerne i mere end 30 dage, kræver det et rejsevisum. Med et visum til Filippinerne sikrer du dig, at du kan nå at se landets smukke seværdigheder. Dog er det vigtigt at huske på, at du kun kan opholde dig i landet i max 59 dage per ophold.  

 

Når du skal på ferie, kan man sjældent overskue at tage det fulde makeuplook på. Sørg derfor at huske at rense din hud grundigt inden din afrejse. På den måde får du det perfekte ferielook.

I Filippinerne har det et tropisk klima, med en meget høj luftfugtighed. Du kommer derfor til at rende rundt i et begrænset omfang af tøj. Og uanset om du skal på badeferie eller på en aktivferie, kommer du ikke udenom strandene. Så findes der noget bedre tidspunkt til at få fjernet alt det uønskede hår? Inden din afrejse, kan du derfor med fordel prøve en permanent hårfjerning. På den måde skal du ikke længere tænke på ubarberede armhuler. Hos cerix.dk kan du finde meget mere information om at få fjernet det uønskede hår.

Selvom Filippinerne har et tropisk klima med meget høj luftfugtighed, så er det altid en god idé at tage tøj med til al slags vejr. På den måde mindsker du de unødvendige omkostninger, som der er ved at skulle ud at købe nyt tøj, som passer til vejret. Filippinerne har ofte hurtigt omskiftende vejr, så bare rolig. Selvom det måske regner om morgenen, kan eftermiddagen godt byde på sol. Pak derfor altid lidt forskelligt tøj, når du skal ud på en dagstur.

 

No comments yet.

Skriv et svar