Øhop til Fillippinerne er en oplevelse for livet

Filippinerne er verdens andet største ørige, hvor landet har mere end 7000 øer fordelt på tværs af et lille hjørne af Stillehavet.  Med det i mente kan det være svært at finde ud af, hvilken del af Filippinerne, man skal besøge, da hvert ø i princippet kan indeholde lige det man leder efter som turist. Her kommer nogle tips til dig, som skal rejse til Filippinerne.  

 

 

 

Praktiske foranstaltninger

 

Filippinerne har et anderledes og mere mangfoldigt klima end det danske, hvor de subtropiske vejrforhold for det meste er en dejlig oplevelse, men det medføre også en række andre dyrearter, hvor en af dem er malaria. Malaria smitter oftest gennem myggestik, hvor myggene kommer frem ved skumringstid. At blive smittet med malaria kan være en slem oplevelse, hvorfor det kræver nogle vaccinationer, som du kan læse om her.

 

 

Cebu city

 

Cebu city er den anden største by i Filippinerne, hvor den tæller intet mindre end 3,5 million mennesker.  Byen er som enhver anden storby larmende, charmerende og energisk.  Byen har mange attraktive seværdigheder, hvor et af de mere nævneværdige er Taoist templet, som er bygget i 1972 af de mange kinesere, som befinder sig i Cebu. Inden man træder ind i templet, vil man opdage, at der bygget en miniature udgave af den kinesiske mur. Derudover er det værd at besøge Colon street, som er den ældste korteste nationale rute i Filippinerne. Den kan spores tilbage til dengang de spanske kolonister ankom allerede i 1567.  i 90´erne var det et populært shopping område, men er ved at famle nu, hvor andre og mere moderne bygninger er kommet til. Cebu City vil være en oplevelse, for de fleste vesterlændinge, da storbyen er så meget anderledes end europæiske storbyer.

 

 

Boracay

 

Boracay er en populær ferieø i Filippinerne, hvor det indtil videre hovedsageligt er de lokale, som bruger øen som feriested. Det er først de senere år blevet en populær destination for udenlandske turister.  Øen er mest kendt for sine kridhvide sandstrande og vilde fester. Hvis det ikke er din primære intention ikke er at drikke hjernen ud til, så vil det være en god idé at tage til den nordlige del af øen, hvor Diniwid beach byder på en langt mere rolig og hyggelig atmosfære. Her er det et must, at besøge på et hotel lavet af bambus, som i den grad bidrager til en de i forvejen tropiske omgivelser.  

 

Palawan

 

Palawan er et uspoleret paradis som indeholder et fantastisk dyreliv og enestående naturoplevelser, hvor det er muligt, hvor det er muligt at dykke med alverdens fiskearter, blandt andet den kæmpe store og fredelige hvalhaj kan træffes. Derudover er den underjordiske flod Sabang en seværdighed der ikke må misses, når man besøger Palawan.

No comments yet.

Skriv et svar