Getaway fra vinterkulden til magiske Filippinerne

Filippinerne er en eksotisk perle i det vestlige hjørne af Stillehavet. Landets fortid som tidligere spansk koloni gør det til en smeltedigel af forskellige kulturelle indtryk, hvor der i hovedstaden Manilla kan opleves prægtige bygningsværker og et pulserende storbyliv. Her er det muligt at opleve de intense smage, der er i Filippinsk gastronomi ved de mange gadekøkkener og markeder.

Værd at opleve på ferie i Filippinerne

Filippinerne er et ørige med utallige hvide sandstrande og store naturoplevelser både på land og til vands. De mange øer giver mulighed for øhop, hvor sejlture imellem de forskellige øer er en unik måde at opleve Filippinerne på.

Det klare og azurblå vand gør ligeledes landet til et dykkermekka, hvor man kan opleve et helt specielt dyreliv under havets overflade.

Vil man hellere se frodig natur med smukke bjerge og flotte vandfald er den nordlige del af øriget et besøg værd, nærmere bestemt Luzon og står i dyb kontrast til det hektiske storbyliv.

Filippinernes uendelige seværdigheder kan gøre det svært at udvælge, hvad man helst vil opleve. I stedet for at låse dig fast på en ren dykker, storby eller strandferie, er det muligt at skræddersy sin egen ferie. På denne måde sikres det, at man oplever alt det, der har størst interesse.  Her er det muligt at få råd og vejledning omkring alt fra indkvartering til anbefalede ture, uafhængigt af størrelsen på rejsegruppen.

Tre nyttige rejsetips

Når destinationen hedder Filippinerne og man gerne vil have mest muligt ud af sin rejse, så er der flere nyttige tricks at tage med på vejen.

Landet har høj luftfugtighed året rundt og i julemånederne er temperaturen ofte omkring de 25 grader og med til tider uforudsigeligt vejr kan det være en god idé at pakke kufferten med lidt forskelligt tøj.

Det kan faktisk være en økonomisk fordel at afbestille tandlægebesøget derhjemme og bruge de Filippinske tandlæger, da deres service og kvalitet sammenlignet med de danske tandlæger er stort set ens. Forskellen er bare at de er 10-15% billigere end de danske. På den måde kan du få råd til andre ting, der styrker dit velvære.

Botoxbehandling kan give det ønskede ferielook og det vil være dumt ikke at have den mest optimale hud inden de smutter på charterferie. Her kan du få information omkring hvilke kosmetiske behandlinger og hudplejeprodukter, der er mest gavnlige i forhold til dine behov.

Som danskturist på Filippinerne kræver det et visum, hvis du skal opholde dig i landet mere end 30 dage fra ankomsttidspunktet.  Med et visum til Filippinerne kan du være sikker på, at du når at opleve alle landets seværdigheder, men du kan stadigvæk kun opholde dig landet maksimum 59 dage pr. ophold.

No comments yet.

Skriv et svar